Bejelentés


Monthy A klánháború


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Szia!

Szeretnélek meghívni egy ingyen sms küldő oldalra ahol lehet krediteket szerezni Napi 5 ingyen sms (mobiltelo) A korábban bemutatott ingyen sms küldő oldal után, itt a következő ilyen lehetőséget kínáló magyar weblap (mobiltelo). A most ajánlott oldalon napi 5 ingyenesen elküldhető sms-t kapunk. Regisztrációkor először email címünkre kapunk egy megerősítő linket, majd az oldalra lépve égy sms kérhető, mellyel aktiválni tudjuk a használatátAz oldal már inkább kezd hasonlítani egy közösségi site-ra (baratikor.com is így csinálta annó) és amíg nem adjuk meg adatainkat (név, nem, születési idő), addig nem tudunk sms-t küldeni. Az sms-ek kreditbe kerülnek, ha olyannak küldesz, aki nincs regizve, akkor 2 kredit, ha olyannak, aki van, akkor egy kredit az sms ára. Naponta lehet kérni 10 kreditet ingyen, azaz minimum napi 5 sms. Most működik az sms küldés! Telenorra kipróbálva.

Kattints a bannerra a regisztrációhoz

 

 

 

holiday-mails.com CHAT Klánháború A Klánháború egy webes, böngésző alapú játék, amely a középkorban játszódik. Minden játékos egy kis falut irányít, és küzd a hatalomért és a dicsőségért. Egy kis bemelegítő a játékhoz! Épületek Főhadiszállás A Főhadiszálláson építhetsz új épületeket vagy továbbfejlesztheted már meglévő épületeid. Minél magasabb a Főhadiszállásod szintje, annál gyorsabban készülnek el az építési feladatok. Amint eléri a Főhadiszállásod a 15. szintet, lehetőséged lesz épületek lerombolására. Barakk A Barakkban gyalogos egységeket toborozhatsz. Minél magasabb szintű a Barakk, annál gyorsabban fejeződik be a kiképzés. Istálló Az Istállóban a lovasságot toborozhatod. Minél magasabb szintű az Istálló, annál gyorsabban fejeződik be a kiképzés. Műhely A műhelyben készülnek a faltörő kosok és katapultok. Minél magasabb szintű a műhely, annál gyorsabban fejeződik be a gyártás. Akadémia Az akadémián képezheted a főnemeseket. Segítségükkel tudsz más falvakat meghódítani. Kovácsműhely A Kovácsműhelyben fejlesztheted a fegyvereidet. A Kovácsműhely fejlesztésével jobb fegyvereket fejleszthetsz és csökken a fejlesztési idő. Gyülekezőhely A Gyülekezőhelyen a harcosaid találkoznak. Innen adhatsz parancsokat a seregeidnek. Szobor A Szobornál a falu lakói tesznek hűbéri esküt a Lovagodnak. Ha a Lovagod meghal, kinevezheted valamelyik harcosodat új Lovagnak. Piac A Piacon más játékosokkal kereskedhetsz. Fatelep A falun kívül a sötét erdőben dolgoznak a favágóid, hatalmas fákat vágnak ki, hogy a Fatelepen feldolgozhassák. A fára elsősorban az épületekhez és a fegyverekhez van szükség. Minél magasabb a Fatelep szintje, annál több fát állít elő. Agyagbánya Az Agyagbányában a munkásaid agyagot állítanak elő, amely az új epületek építésénél fontos. Minél magasabb az Agyagbánya szintje, annál több agyagot állít elő. Vasbánya A Vasbányában ássák ki a munkásaid a háborúzáshoz nélkülözhetetlen vasat. Minél magasabb a Vasbánya szintje, annál több vasat állít elő. Tanya A Tanya látja el a munkásaidat és seregeidet élelemmel. A Tanyád fejlesztése nélkül a falud nem tud növekedni. Minél magasabb a szintje, annál több lakót tud ellátni. Raktár A Raktáradban tárolod az nyersanyagaidat. Minél magasabb a szintje, annál több nyersanyagot tudsz tárolni. Rejtekhely A Rejtekhelyeden tárolt nyersanyagokat nem tudják az ellenségeid megkaparintani. Minél magasabb a szintje, annál többet képes tárolni. A csapataid elrejtésére azonban nincsen mód.Még az ellenségeid felderítői sem látják az elrejtett nyersanyagaidat. Fal A Fal megvédi a falvad az ellenségeid seregeitől. Minél magasabb a szintje, annál nagyobb a falvad alapvédettsége. A seregeid védekező értékét is megnöveli.Üzenetküldés
Írd meg a véleményedet

E-mail címed:
Szöveg:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!